Estetik Diş Hekimliği
İmplantoloji
Diş Beyazlatma
Genel Diş Hekimliği
Protezler
Kök ve Kanal Tedavisi
Laminate Porselenler
Koruyucu Diş Hekimliği
Çocuk Diş Hekimliği
Ağız ve Diş Sağlığı
Restoratif Dişhekimliği
 
Laminate Porselenler

Laminey, Lamine ya da lamina olarak da bilinir. Görünüşünüzü olumsuz yönde etkileyen bir çok diş bozukluklarında mükemmel bir kozmetik çözümdür. Laminat kaplamalarda temel olarak estetik sorunları olan ön dişlerde, porselenden hazırlanan tabakanın dişlerin ön yüzlerine yapıştırılmasıyla bu sorunların giderilmesini amaçlayan bir tedavi şeklidir. Çoğu durumda sağlam yapıları ve bozulmayan renkleriyle dişlere doğal bir güzellikle birlikte, doğal bir işlev kazandırmak için yeterlidirler. Laminat kaplamalarla kendinizden emin bir şekilde gülümseyebilirsiniz.

Gülüşünüzü değiştirmek ve daha hoş hale getirmek için laminate veneerler sizin için ideal bir çözüm olabilir. Çoğu sefer anestezi yapılmasını bile gerektirmeyen bu işlem, daha beyaz dişlere sahip olmak, renkleşmeleri kapatmak, gülüşünüzü daha iyi hale getirmek için alternatifsiz bir çözüm olabilir.

Porselenden imal edilen bu kaplamalar ince, yarı geçirgen bir tabakadır. Mevcut bir diş üzerine mükemmel bir uyum ve hassasiyetle hazırlanıp yerleştirilirler. Dişin ön yüzü ile kaplamanın iç yüzü özel bir yapıştırıcı madde yapıştırılır. İşlem bittiğinde mükemmel bir kaynaşma beklenir.

Laminate Porselenlerin Avantajları
Laminate porselenlerin iki önemli avantajı vardır. Birincisi tamamen dişin minesini taklit ederler. Diş minesine ışık geldiğinde ışığı emerler. Geri yansıtmaz. Bu diş minesinn karakteristik özelliğidir. Laminate de ışık geldiğinde mine gibi ışığı emer ve minenin doğal rengi, dokusu, parlaklığı hissedilir.

Diğer farklılığı ise renk değişmezliğidir. Diğer bonding materyalleri zaman içersinde içtiğiniz çay, kahve, sigara ile rengi değişir. Laminate bir seramik türü olduğundan dolayı ve içerdiği cam partiküllerinden dolayı yüzey rengi değişmez ve pürüzsüz kalır

 
   Sitede bulunan bilgiler destek sağlamak içindir. Hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi, tanı ve teşhis koyması yerine geçmez. www.teknoakademi.com